Konfirmation

Konfirmationen finder sted hos os på 7.klassetrin. Andre steder foregår det på 8.klassetrin,og i tilfælde af tilflytning finder vi en ordning.

Konfirmationen består af to dele, nemlig forberedelsen, som handler om at præsentere evangeliet og den kristne tro for de unge på en relevant og nutidig måde, og så vidt muligt at indgå i en dialog om livets store spørgsmål. Den anden del er selve konfirmationshandlingen, hvor konfirmanden selv bekræfter sin tro – så langt som han eller hun er kommet.

Man kan kun blive konfirmeret hvis man er døbt og har fulgt forberedelse og kirkegang i tilstrækkeligt omfang.

Konfirmationsundervisningen begynder i september, og tilmelding sker til præsten. Alle, der vil konfirmeres i pastoratets kirker kan kontakte præsten.

Konfirmandtilmelding

Konfirmandtilmeldingen foregår via folkekirkens hjemmeside (følge knappen herunder).

Man tilmelder sig ved hjælp af NemID, så hav dette parat, og begge forældremyndighedsindehavere skal signere med NemID.

Datoer

2021:

Introaften: 23. september 19.00.

Undervisningsopstart: 30. september 2020.

Konfirmationer:

Kongens Tisted: 30. april